![](https://lh5.googleusercontent.com/-nlAzR40rpZ8/UT3Xvl4FdAI/AAAAAAAAI18/Vkptt3DfzWk/s620/aa%2520metamorfoza%2520kuchnia%2520modern%2520i%2520vintage%25202013%2520anna%2520w%25C5%2582odarczyk-15.jpg)
Restauracja od kuchni: prostota, symetria, metal i biel.
Wiele kuszących przypraw (np. wędzona sól morska), niezwykłych sprzętów (np. vacuum), ogromne garnki, ostre noże, okap wielki jak wanna, piękna ceramika do serwowania potraw – wszystko to fascynujące, zwłaszcza dla osoby, która po raz pierwszy znalazła się na zapleczu restauracji.
Szykuję właśnie relację z niezwykle inspirujących warsztatów kulinarnych w restauracji Metamorfoza, ale nie mogłam się powstrzymać i już pokazuję kilka zdjęć z miejsca warsztatów.
Potraktujcie ten wpis jako amuse-bouche w trzech kęsach.
![](https://lh6.googleusercontent.com/-ADXrzyKorn8/UT3YG-XVVLI/AAAAAAAAI2U/MQ2AttxiIyY/s620/a%2520warsztaty%2520metamorfoza%2520luty%25202013%2520spacer%25202013%2520anna%2520w%25C5%2582odarczyk-12.jpg)
Czekam w takim razie na relację. Zdjęcia cudowne:)
Czekam na więcej 🙂
Sól wędzonkową kupiłam na Targach Bożonarodzeniowych w Krakowie. Było tam duże stoisko z różnymi przyprawami.