Gotowi do jesieni, start!

3 września 2014
Nie walczę, nie oszukuję się. 
Powoli zanurzam się w jesieni, w domu pachnie grzybami i zupą dyniową. 

8 komentarzy

  • Baby boo są cudowne, mi również udało się je w tym roku wyhodować:)
    Przepiękna taca:)

  • 3 lata temu

    Ale ładne!

  • 3 lata temu

    Ja też wolę się cieszyć, niż marudzić, że znowu te dynie 😛

  • 3 lata temu

    Już nie ma co walczyć… Jesień i koniec kropka. Piękne zdjęcie!

  • Anonimowy
    3 lata temu

    jakie piękne – jaki kolor ma miąższ takiej białej dyni, ja wczoraj robiłam dżem dyniowy pomarańczowy i miałam większą dynię z pomarańczowym środkiem, a drugą malutką z własnej działki o kolorze prawie brązowym – po starciu i połączeniu wyszedł ciekawy kolor… dzięki za te wszystkie pyszne przepisy ;P

  • U mnie to samo. Właściwie to lubię jesień. 🙂

  • 3 lata temu

    Jeszcze trwa lato i na zewnątrz jest pięknie.:) Nie myślę o jesieni, dla mnie za wcześnie. 🙂
    Jednak ona przyjdzie, wiadomo. 😉
    Piękna fotka!:)

  • 3 lata temu

    W moim domu też zapachniało grzybami. Mama znosi całe wiadra borowików. A zupa póki co marchewkowa, lecz w kolorze zdecydowanie dyniowym 😉

Zostaw komentarz