To co, najwyższy czas na chlebek?

12 komentarzy

  • 11 lat temu

    jest jakaś magia w robieniu chleba samodzielnie. Ja już od roku nie jem kupnego, a wieczorne nastawianie ciasta stało się już rytułałem 😉

  • 11 lat temu

    no to smacznego poranka pachnącego chrupiącą kromką:)
    ostre powietrze schyłku września inspiruje do piekarniczych zmagań.bardzo:)

  • 11 lat temu

    Ehh, ja nie odważyłam się jeszcze na prawdziwy chleb (wyłączając cudowny chleb bez mąki, ale to się nie liczy :)) ale skoro machnęłam już bezę przed którą również drżałam i odniosłam sukces to wszystko przede mną! Gratuluję wypieku i smacznego życzę!

    • 11 lat temu

      Małymi kroczkami wszystko przejdziemy w kuchni 🙂

  • 11 lat temu

    Chętnie wpadłabym rano na świezy, pachnący chleb. Nie żeby z pustą ręką.

  • 11 lat temu

    Jasne, mniam! 🙂

  • 11 lat temu

    zdecydowanie tak

  • 11 lat temu

    Mmmm zjadłabym 🙂

    lifeisyourcreation88.blogspot.com

  • 11 lat temu

    Idzie zima wraca chleb z domowego piekarnika 🙂 Twoj wyglada przepysznie

  • Anonimowy
    11 lat temu

    Ja chętnie spróbowałabym upiec ten chleb i chciałabym żebyś podzieliła się ze mną tym zakwasem, ale mieszkam na drugim końcu Polski, miedzy Opolem a Częstochową i trochę to niewygodne. W mojej okolicy nie znam nikogo kto posiada zaczyn. Szkoda.

    • 11 lat temu

      A na Zakwasową Mapę Polski patrzyłaś? Tam już jest dosyć rozbudowana sieć zakwasów 🙂 Jeśli nic blżej nie znajdziesz, możemy spróbować podesłać zaczyn, choć jeszcze nie wiem jak 🙂 W razie czego odezwij się do mnie na @. pozdrowienia ciepłe 🙂

  • 9 lat temu

    ja tez piekłam dzis zytnio pszenny pełnoziarnisty

Zostaw komentarz