PRACA/MEDIA

Moje gotowanie w Dzień Dobry TVN:

Stale współpracuję z:

Przykładowe efekty współpracy można obejrzeć tutaj.

Moje artykuły znajdziecie w:

  1. Magazynie KUKBUK:
    • rubryka „Retro gotowanie
    • znajdziecie mnie też w dziale Śniadania i w innych miejscach
  2. Na portalu KUKBUK:
  3. Portalu Hello Zdrowie (cykl artykułów kulinarnych z przepisami i ze zdjęciami);
  4. Portalu naTemat .
  5. Wysokich Obcasach: *”Femme terrible Lucyna Ćwierczakiewiczowa i 365 obiadów za 5 złotych”;
  6. Na stronie Szlaku Kulinarnego Centrum Gdyni (opisywanie restauracji);7. Magazynie  Polska Niezwykła (np. „Pora obfitości”, „Ugryźć Polskę”, „Kilka słów o piknikach”);
  7. Magazynie Czas Wina (np. ?Korzenne Opowieści?„Jeśli czeka butelka…”);
  8. Portalu Ugotuj.to (np. ?Wielkanocny pasztet na trzy sposoby??Wielkanocne przekąski??Świąteczne desery po liftingu? czy ?Pierniczki od SfP?);
  9. Portalu Wirtualna Polska (fotografia kulinarna i opracowywanie przepisów).
  10. Magazynie Prestiż (np. „Molekuły w kuchni”„Ikony designu: Philippe Starck”);
  11. Magazynem Activist ( ?Buszujący w blogach?);
  12. Portalu Chabrowe Pole (np. „Słodki pocieszyciel”„Na zielonej trawce”);
  13. Portalu niemarnuje.pl;

Strawberries from Poland w mediach:

Nagrody:

Moje fotografie kulinarne/przepisy pojawiają się w:

  • magazynie KUKBUK i na stronie internetowej magazynu (np. tutaj)
  • The New York Times: przepis i fotografia rodowej czosnkowej w serii ?Readers’ recipes: potluck”
  • magazynie ?Czas wina?: fotografie
  • magazynie ?Activist?: fotografie
  • portalu Ugotuj.to, w cyklu ?Ugotuję to!? Adam Chrząstowski przygotowuje moją tartę z cukinią i oscypkiem
  • dodatku kulinarnym do ?Gazety wyborczej? :
    • ?Ugotuj.to na Wielkanoc. Cz2/2 słodka?: pascha cytrynowa z żurawinami
    • ?Ugotuj.to na Wielkanoc. Cz 1/2 wytrawna?: pasztet z soczewicy z pieczonym czosnkiem
    • ?Kuchnia na majówkę. Część 1/2″: pan bagnat
    • ?Kuchnia na majówkę. Część 1/2″: chlebki (keksy) z morelami i płatkami gryczanymi
    • ?Kuchnia na majówkę. Część 1/2″: bananowy chlebek owsiany
    • ?Kuchnia na majówkę. Część 1/2″: różowa surówka
    • ?Kuchnia na majówkę. Część 1/2″: panzanella
  • portalu Wirtualna Polska: cykl przepisów bożonarodzeniowych „Świąteczny stół”, wielkanocnych – „Wielkanoc 2012”, „Wielkanoc 2013”, piknikowych – „Majówka 2012”, walentynkowych (2013 r.)
  • portalu Ugotuj.to: cykl przepisów wielkanocnych

Moje fotografie niekulinarne pojawiły się w:

Współpraca komercyjna z: